Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/7/6/4/schildersoesterberg.nl/httpd.www/classes/menu.class.php on line 33 Schildersbedrijf M. Zwama

Werkzaamheden

Welkom bij schildersbedrijf M.Zwama. Het schildersbedrijf waar u terecht kunt voor al uw nodige schilderwerkzaaheden en diverse wandafwerkingen.

Wij verzorgen alle schilderwerken buiten en binnen, zowel voor woningen als bedrijfspanden tot elk gewenst niveau. U kunt daarbij denken aan schilderwerk, houtrotsanering, reparatie, afkitten en eventueel gedeeltelijk of geheel vervangen van kozijnen en deuren. U investeert niet alleen in verfraaiing van uw pand, maar vooral ook in het behoud van uw houtwerk. Graag maken wij samen met u een meerjaren plan. Zo hebt u een duidelijke prijsindicatie van de onderhoudskosten van uw pand, tussentijdse controles verzorgen wij kosteloos. Op deze manier heeft u het onderhoud van uw woning of bedrijfspand prima geregeld en kunt u hoge kosten in de toekomst voorkomen. Naast schilderwerk bent u bij ons ook op het juiste adres voor diversen soorten afwerkingen o.a.

Zijn wij gespecialiseerd in:

  • Saus werkzaamheden.
  • Spuit werkzaamheden van wanden en plafons.
  • Spuit werkzaamheden van systeemplafons.
  • Behang,en glasvezelbehang.
  • Roet,en waterschade.
  • Stucwerk werkzaamheden.

Saus werkzaamheden.

U wilt uw muren laten sauzen door een professional, maar heeft uw geen zin een fortuin kwijt te zijn? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Muren sauzen, en schilderen is al ruim vijftien jaar mijn vak. Voor mij is geen woning te klein en geen bedrijfspand te groot. Ik ga iedere uitdaging aan. Wij bieden onze producten aan tegen een zeer concurrerend tarief. Door gebruikmaking van de modernste technieken en jarenlange ervaring zijn we altijd zo weer klaar. En dat scheelt! Niet alleen is het werk zo gedaan, uiteindelijk profiteert u door ons snelle werk van een lage factuur. Naast goedkoop houden we altijd rekening met de specifieke wensen van iedere klant. Een speciale kleur? Een advies? Wij leven ons in en zijn pas tevreden als u het bent.Ook kunnen wij deze diensten op ongepaste tijden uitvoeren, zodat u u werkzaamheden ongestoord voort kunt zetten.

Spuit werkzaamheden van wanden en plafons.

Zelf doen? Of toch liever laten doen? Verspuiten kan een grandioos resultaat opleveren. Het wordt gedaan door velen, maar het beste resultaat krijgt u als u het laat doen door de vakman. Zon vakman zijn wij. Sinds jaren gespecialiseerd in verfspuiten van wanden en plafonds. Vooraf bespreken we uw wensen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Kwaliteit is daarbij vanzelfsprekend.Zowel voor de zakelijke klant als de particulier.Ook kunnen wij deze diensten op ongepaste tijden uitvoeren, zodat u u werkzaamheden ongestoord voort kunt zetten.

Spuit werkzaamheden van systeemplafons.

Het spuiten van muurverf is uitstekend geschikt voor systeemplafons daarbij worden deze plafons eerst met een speciale coating voorbehandeld en dan afgespoten met een hoogwaardige latex. Door het mechanisch aanbrengen van de muurverf kunnen in korte tijd grote oppervlakken worden gespoten. Bedrijfshallen, opslagruimtes en werkplaatsen, door vervuiling van deze plafons kunnen deze vaak donker en vies aandoen ,daardoor is de lichtopbrengst vaak onvoldoende. In een lichtere omgeving is het prettiger werken.Ook kunnen wij deze diensten op ongepaste tijden uitvoeren, zodat u u werkzaamheden ongestoord voort kunt zetten.

Behang,Glasvezelbehang.

Behang wordt van verschillende materiaal gemaakt.En elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten. Met de dessins en kleuren kunt u de sfeer en ruimtelijke werking van een kamer beinvloeden. Een dergelijk behangwand is niet alleen kleurig en sfeervol, maar kan de ruimte ook groter of kleiner laten tonen glasvezelbehang is een relatief nieuw soort behang. Zoals de naam al zegt wordt het gemaakt van glasvezel. Dit bijzondere materiaal zorgt ervoor dat het vele malen sterker is dan gewoon behang. Hierdoor heeft het een aantal extra kwaliteiten die grote voordelen bieden.Heeft u een wat oudere en gebarste muur dan kunt u deze versterken door er glasvezelbehang op aan te brengen. De structuur van de glasvezel zorgt ervoor dat de beschadigingen onzichtbaar worden en de kans op verdere scheuren aanzienlijk verkleind. Daarnaast kan glasvezelbehang goed tegen vocht, krimpt het niet en is het brandvertragend.

Roet,en waterschade.

Brand en roet schade is hoe dan ook vervelend. Niet alleen de emotie komt om de hoek kijken, maar ook zeker alle ellende en tijd wat het u gaat kosten om de roet en waterschade te laten herstellen. De roet- en waterschade kunt u natuurlijk zelf verwijderen, maar gelooft u mij maar.... dit is toch echt specialistisch werk. In 99% van de gevallen is roet en waterschade verzekerd op uw inboedel- of opstalverzekering. Bij roet en waterschade is het schadebedrag vaak al van dien aard, dat uw verzekeraar al snel een schade-expert zal inschakelen. De schade-expert zal vervolgens de schade opnemen en zorgen dat de schade, indien gedekt, zo snel mogelijk door ons wordt hersteld.Ook kunnen wij deze diensten op ongepaste tijden uitvoeren, zodat u u werkzaamheden ongestoord voort kunt zetten.

Via contact kunt u een vraag aan mij stellen of een offerte aanvraag indienen. Ik hoop dat ik u binnenkort van dienst kan zijn.

Groeten van Martijn Zwama.

Een vraag stellen | Een offerte aanvragen Ontwikkeld door: Adaptix Information Engineering Adaptix Information Engineering.